Городской хакатон. Унгены меняется вместе с вами.

Изображения

Подробная информация

Дата: 20 - 22 Ноября 2020
Место:Онлайн

Описание

Municipiul Ungheni se schimbă pentru tine, împreună cu tine! Fii arhitectul schimbării și decide împreună cu noi cum să fie centrul orașului.
Înscrie-te individual sau cu echipa ta la Hackathonul Urban și propune cele mai potrivite soluții de modernizare a mun. Ungheni pe direcțiile: arhitectură, urbanism, ecologie și durabilitate, soluții SMART și antreprenoriat.
Formularul de înregistrare poate fi accesat aici.
Termenul limită pentru înscreierea în concurs este 18 noiembrie 2020.
Evenimentul este organizat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF Moldova și vine în continuarea șirului de activități de modernizare a centrului mun. Ungheni. Parteneri ai evenimentului sunt Primăria mun. Ungheni, Tekwill, IHub.
Profil Participanți:
vor fi selectate 6 echipe per regiune. Echipele vor fi îndrumate de mentori și experți din domeniile antreprenoriat, IT, arhitectură și urbanism, ecologie și sustenabilitate, iar timp de 3 zile vor lucra în regim on-line asupra proiectelor înaintate. Totodată, participanții vor avea suportul echipei de organizare și a facilitatorilor aleși pentru ajutorul și ghidarea echipelor de-a lungul evenimentului.
Sunt încurajați să participe atât locuitori/băștinași ai regiunii Cahul, cât și persoane externe, specialiști în domenii relevante dezvoltării regiunilor, specialiști IT și soluții SMART, antreprenori și startup-uri, experți în urbanism, arhitectură, ecologie și sustenabilitate.
Vino în echipa noastră. Împreună suntem mai puternici.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?