Будь Дедом Мороз

Изображения

Подробная информация

Дата: 15 - 25 Декабря 2020

Описание

Ușor, ușor ne apropiem de perioada sărbătorilor de iarnă. O perioadă a faptelor bune, a bucuriei și a zâmbetelor. Astfel, Asociația pentru Relaţii Comunitare din Moldova susține toate aceste lucruri prin intermediul proiectului „Fii și tu Moș Crăciun”.
„Fii tu însuți Moș Crăciun” este un proiect caritabil, ce se va desfășura în perioada 15 noiembrie - 25 decembrie 2020 și are ca scop aducerea unui zâmbet pe chip atât copiilor din familiile defavorizate, cât și acelora aflați în centre de plasament.
Acesta se bazează pe strângerea de fonduri și obiecte pentru ca mai apoi, voluntarii proiectului să le distribuie copiilor mai puțin norocoși.
Pentru menținerea tradiției din anii trecuți, Asociația pentru Relații Comunitare din Moldova, își propune ajutorarea copiilor ce provin din familii defavorizate aflate în r-nul Telenești, Anenii Noi și Sângerei.
Nu ezita să ajuți și tu un suflet inocent donând orice sumă în contul:
MD54AG000000022512828841, dar și în cel PayPal: crowdfunding@sprijina.md sau în cadrul campaniei de crowdfunding: https://sprijina.md/.../cu-emotie-dorinta-de-a-darui-si.../
Vă invităm să vă implicați în activitățile ce vor urma și să fiți chiar dumneavoastră Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?