Спектакль "Madame Bovary"

0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 16 Ноября 2019, 18:00 Суббота
Цена: 200 лей
Телефон для справки: 069 132 746
Прошедшие события
  • 25 Июня 2019, 19:00 Вторник
  • 11 Апреля 2019, 19:00 Четверг
  • 21 Марта 2019, 19:00 Четверг

Описание

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

La finalul spectacolului, spectatorii rămân învăluiți de misterul acestei povești ce a reușește să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă.
„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care îți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite, așa cum sunt în viață.”
Regie: DANIELA BURLACA
Costume: LILIA IXARI
Expresie corporală: IRINA SLOBODEANIUC

În roluri: Daniela Burlaca, Viorel Cozma, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Andrei Malcoci, Adriana Bîtcă, Ana-Sia Cărăuș, Doina Țoșca.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?