CinePOLSKA - польский кинофестиваль

0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 13 - 17 Ноября 2019
Цена: Вход свободный

Описание

Filmul „Dolce fine giornata”, în care joacă legendara actriță poloneză Krystyna Janda, va deschide Festivalul de Film Polonez CinePOLSKA la Chișinău. Evenimentul va avea loc la cinematograful Odeon în perioada 13-17 noiembrie 2019. Intrarea la proiecții va fi liberă.

CinePOLSKA va începe la Chișinău pe 13 noiembrie 2019, la cinematograful Odeon, cu proiecția celui mai nou film al regizorului polonez Jacek Borcuch. Premiat anul acesta la Festivalul de Film Sundance (SUA) la categoria cea mai bună actriță pentru rolul excepțional jucat de actrița Krystyna Janda, „Dolce fine giornata” aduce în prim plan femeia independentă, care nu se teme de nimic, acționând după propria etică.

Filmul a câștigat, de asemenea, premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film Independent OFF CAMERA 2019 din Cracovia (Polonia).

În cadrul festivalului CinePOLSKA, spectatorii vor vedea cele mai interesante cinci filme poloneze produse în ultimele luni (toate cu subtitrare în limba română), premiate la festivaluri internaționale, precum Sundance și Cannes.

PROGRAMUL FESTIVALULUI:

  • 13.11.2019, ora 19.00 - DOLCE FINE GIORNATA / Słodki koniec dnia (regia Jacek Borcuch). ATENȚIE! Filmul este vorbit în mare parte în limba italiană și va avea subtitrare în limba română. Nu va fi subtitrare în limba polonă.
  • 14.11.2019, ora 19.00 - JOACA CU VIAȚA / Zabawa zabawa (regia Kinga Dębska). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.
  • 15.11.2019, ora 19.00 - JULIUSZ (regia Aleksander Pietrzak). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.
  • 16.11.2019, ora 19.00 - CLERUL (regia Wojciech Smarzowski). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.
  • 17.11.2019, ora 19.00 - FUGA (regia Agnieszka Smoczyńska). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.

    Toate proiecțiile de filme din cadrul festivalului vor avea loc la cinematograful Odeon (str. Mihai Eminescu nr. 55). Intrarea va fi liberă.

    Organizatorul Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA este Institutul Polonez din București împreună cu partenerii săi: Asociația Cineaștilor din Polonia, Studioul Moldova Film și Centrul Cultural Odeon.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?