Zucchero

0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Видео

Подробная информация

Дата: 1 Июля 2020, 20:30 Среда
Цена: 200 - 700 лей
Телефон для справки: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Место:Зеленый Театр

Описание

Artistul italian Zucchero vine în Moldova cu un concert ce va avea loc la Teatrul de Vară pe 01 iulie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

"D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks. “D.O.C. "s a fost "conceput" de artist în Pontremoli în

Lunisiana Soul și înregistrate între Los Angeles și San Francisco. Autorul a aproape toate piesele, Zucchero a colaborat cu Rory Graham (cunoscut sub numele de Rag'n'bone Man), Steve Robson și Martin Brammer (în Libertate), F. Anthony White (cunoscut sub numele de Eg White) și Mo Jamil Adeniran (în Victimele Cool) și artistul scandinav Frida Sundemo (în lucrurile pe care le știți deja).

Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 60 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni.

Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles. Artistul care a revoluţionat muzica italiană introducând blues-ul în ţara-mamă, apoi făcând din rock-ul italian un punct de reper important în Europa, va trece publicul prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape două ore, printr-un concert memorabil.

Pentru acest concert și numai pentru un număr limitat de bilete există o deschidere extraordinară de pre-vânzare, cu o reducere excepțională valabilă doar pentru o lună!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?