Tarabostes Trail 2019

Imagini

Informații

Data: 5 Octombrie 2019, 08:00 Sâmbătă
Preț: 510 - 760 lei
Locul:Mileștii Mici

Descriere

Cum e să combini de Ziua Națională a Vinului o alergare în unul dintre cele mai pitorești locuri din preajma Codrilor Orheiului cu degustarea unor dintre cele mai bune vinuri ale acestei regiuni a Europei și cu tradiționalele bucate moldovenești, sarmale, mămăliguță cu tocană, plăcinte și multe altele! Toate aceste ingridiente, condimentate intens cu multă muzică, glume și voie bună!

Poți afla acest lucru la a doua ediție Tarabostes Trail, organizat de Run Moldova în superba locație Chateau Vartely Winery. După o alergare veselă de 14 km, pe malurile râului Răut, vor avea acces nelimitat la o degustare de zile mari, unde vor putea gusta nelimitat toate capodoperele Chateau Vartely Winery și gustările tradiționale moldovenești.

Participanții la Tarabostes Trail (cu vârste de la 18 ani), vor plăti o taxă, care va include kit-ul de participare (inclusiv o sticlă de vin) + particparea la competiție + accesul Allinclusive la degustarea de vinuri și produse tradiționale de la Restaurantul Chateau Vartely Winery.

La această competiție vor putea participa doar 200 de sportivi, prețul pentru un participant la competiție este de 510 lei, iar pentru un sportiv plus un suporter – 760 lei. Ceilalți doritori de a participa la sărbătoarea de la Chateau Vartely Winery vor achita taxa integrală. Copiii de până la 18 ani nu vor achita taxa de intrare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?