Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019

Imagini

Informații

Data: 22 Decembrie 2019, 09:30 Duminică
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Pentru chișinăuieni, sărbătorile de iarnă se asociază nu doar cu târguri, pomi de Crăciun, zăpadă și îngheț, ci și cu „Maratonul de Crăciun by Naturalis” - cursa caritabilă costumată, la care pot participa împreună cu întreaga familie.

Veniți pe 22 decembrie 2019, începând cu ora 9:30, în Piața Marii Adunări Naționale împreună cu prietenii și familia. Sunteți așteptați la cea mai festivă cursă de alergare de 3 km cu multe cadouri și multă-multă bunătate. Și să nu uitați costumul de carnaval, deoarece cei mai inventivi participanți cu cele mai interesante costume vor fi premiați.

Startul cursei este programat pentru ora 12:00.

„Maratonul de Crăciun by Naturalis” este o cursă de caritate. Înregistrându-vă pe craciun.md și participând la competiție, dăruiți cuiva un adevărat miracol de Crăciun! Organizatorii vor transfera o parte din banii colectați din costurile de participare unui copil care are nevoie de ajutor.

Cursa este organizată de către organizația sportivă Sporter, forumul mama.md și panoul de anunțuri online 999.md.

P.S: Dacă nu sunteți pasionați de sport, dar vă place să-i ajutați pe alții, atunci veniți la orășelul sportiv în ziua cursei. Acolo, la fel, veți putea face o donație.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?