Kids Run Day

Imagini

Informații

Data: 29 Septembrie 2018, 08:00 - 17:00
Preț: 100 lei
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Pe 29 septembrie, în cadrul celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY”.

Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite:

– La competiția de 400 m pot participa doar copiii care au împlinit 5 sau 6 ani, până sau în ziua desfășurării competiției.
– La competiția de 800 m pot participa doar copiii care au împlinit 7, 8 sau 9 ani, până sau în ziua desfășurării competiției.
– La competiția de 1200 m pot participa doar copiii care au împlinit 10, 11 și 12 ani, până sau în ziua desfășurării competiției.
– La competiția de 2000 m pot participa doar copiii care au împlinit 13 și 14 ani, până sau în ziua desfășurării competiției.

Pentru a participa la competiții, trebuie să vă înregistrați și să achiziționați un loc de participare. Pachetul de start include un tricou oficial, numărul de participare și cadouri din partea partenerilor. După trecerea liniei de finiș, participanții, care s-au încadrat în limita de timp, vor primi o medalie de finisher.

Taxa de participare la „Kids Run Day” constituie 100 de lei. Înregistrarea este disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?