EU4CAHULMARATHON 10KM

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie 2021, 09:00 Duminică
Preț: înregistrare
Locul: Cahul

Descriere

Pe 31 octombrie, amatorii de alergare și toți cei care au dus dorul evenimentelor sportive sunt bineveniți la Cahul, unde va avea loc cursa gratuită EU4CahulMarathon 10KM!
Cursa se va desfășura din inițiativa primăriei municipiului Cahul, susutinuta de Uniunea Europeana in cadrul proiectului ,,EU4Moldova: Regiune cheie’’ si implementat de PNUD si UNICEF. Competiția va face parte din programul EU4Moldova Focal Regions, menit să îmbunătățească accesul la servicii sociale de calitate pentru copii și adolescenți.
Toți doritorii de a-și testa forțele în competiție o pot face fără rezerve pentru că participarea la EU4CahulMarathon 10KM este gratuită! Fiecare dintre alergători va primi un kit de start cu un număr de participant, un certificat și alte chestii utile. Iar la linia de sosire, pe participanți îi așteaptă medalii comemorative.
Dacă doriți să deveniți parte a marii mișcări “Run for Every Child” și să atrageți atenția asupra problemelor și sprijinului social al copiilor din Cahul, nu ezitați să vă înscrieți la competiția EU4CahulMarathon 10KM!
Înregistrarea este deschisă: aici
Limită de participanți — 200 persoane.
Pentru detalii, va rugăm să ne scrieți la adresa electronică: event@sporter.md
Participanților de la Chișinău li se va pune la dispoziție transport tur-retur.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?