EcoRun Hînceşti

Imagini

Informații

Data: 17 Iulie 2021, 08:00 Sâmbătă
Preț: 200 lei
Locul: Hînceşti

Descriere

RunMoldova invită sportivii amatori și profesioniști din Republica Moldova și de peste hotare, la linia de start, pe data de 17 iulie 2021, ora 8:00, pentru a alerga o cursă prin împrejurările unuia dintre cele mai frumoase orașe din țară.
Planificat inițial pentru data de 10 iulie, evenimentul a fost transferat pentru data de 17 iulie, din motivul că autoritățile publice locale din Hînceşti vor fi antrenate în asigurarea ordinii publice la alegerile parlamentare. Întrucât avem nevoie de blocarea a unui traseu național, dar și a circulației din orașul Hîncești, am fost rugați să transferăm data desfășurării EcoRun Hîncești.
De data asta vom avea o singură distanță, cea de cros (10 km 230m D+), care va starta din inima orașului, trecând pe lângă catedrala centrală, Complexul istorico-arhitectural Manuc Bei (Palatul lui Manuc, Casa vechilului, Clădirea contesei, Castelul de vânătoare, Turnul de veghe, etc.), codrii din preajma or. Hîncești, lacul din parcul central al orașului și alte atracții din zonă cu revenire în piața de lângă catedrală.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?