Franța - Moldova / EURO 2020

Imagini

Informații

Data: 14 Noiembrie 2019, 20:45 Joi
Preț: 300 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)

Descriere

#EchipaȚării are nevoie de TINE!

14 noiembrie, 20:45 - Stade de France - Saint-Denis.

Vino să susținem Echipa Țării în duelul din deplasare împotriva naționalei Franței. Meciul are loc în cadrul preliminariilor pentru Euro 2020.
Haideți împreună să fim cea mai mare galerie din deplasare, doar noi putem ajuta Echipa Țării să facă un meci mare!
Fotbalul se educă și se crește. De la cei care ajung să joace pe teren în culorile naționalei, după mult antrenament, sacrificii și muncă, până la cei care sunt întribună și își susțin necondiționat Țara.

Echipa Țării va crește tot mai mult, simțind că cineva crede în ea. Jucătorii vor purta cu mândrie responsabilitatea pe care au primit-o de la suporterii care scandează din tribune sau din fața televizorului.

Da, sunt momente grele, când rezultatele se lasă așteptate, sunt eșecuri care îți taie respirația și speranța, se schimbă generații, jucători, antrenori, dar Echipa Țării râmâne. Iese pe teren, intonează imnul Republicii Moldova, așteptând cu emoții când arbitrul va da fluierul de început de meci.

Iar în tribune, cu aceleași emoții, oamenii care sunt al 12-lea jucător, își scandează susținerea, ca într-o familie adevărată, împreună la bine și la greu.
Doar în 11 oameni nu poți să schimbi mult, nici în 100, dar dacă vom fi mii și zeci de mii în componența Echipei Țării, vom reuși să creștem și să devenim mai buni.

#SusțineEchipaȚării

Prețul biletelor:


Categoria B : 300 lei

Atenție!!! Biletele nu pot fi returnate!

 

 

 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?