Campionatul Republicii Moldova de Badminton

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2018, 15:00 Vineri

Descriere

Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Badminton

Federaţia de Badminton din Republica Moldova în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova are onoarea să vă invite la Turneul Național “Campionatul Republicii Moldova” la badminton, organizat în perioada 16-18 noiembrie 2018. În vederea extinderii numărului de participanți în cadrul acestei competiții, invitaţia este adresată tuturor pasionaților de badminton: profesioniști, începători și veterani.
I.Scop şi obiective
1. Promovarea valenţelor culturii fizice şi a sportului:
 promovarea modului sănătos de viaţă în rândurile tineretului și a sportivilor amatori din toate categoriile de vârstă;
 antrenarea tinerilor generaţii în practicarea probei de badminton;
 evidențierea celor mai valoroşi sportivi amatori și veterani pe categorii de performanțe din R. Moldova;
 perfecţionarea măiestriei sportive și consolidarea colaborărilor și a prieteniei între cluburile de badminton din țară și peste hotare;

2. Realizarea obiectivelor stipulate în:
 Clasificarea Sportivă Unică a Republicii Moldova;
 Calendarul activităţilor sportive naţionale pentru anul 2019.

3. Consolidarea relaţiilor şi a colaborării cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova si Federațiile de Badminton din alte țări.

II. Perioada şi locul de desfăşurare a competiţiilor
Locul desfăşurării Competiţiei: Complexul Sportiv Universitar al USMF, adresa: str. 31 August 137A .

Data: 16-18 noiembrie 2018, conform Calendarului activităţilor sportive naţionale şi internaţionale pentru anul 2018 al Federaţiei de Badminton din Republica Moldova.
Arbitrul principal al competiţiei:
Dumitru Dmitriev - GSM+373 69 509 892
Morari Alexandru – GSM +373 68 878 999
Carpenco Maxim – GSM +373 68 261 225

III. Înscriere
Înscrierea în competiţie începe pe data de 21 octombrie 2018 și poate fi făcută prin intermediul
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.tournamentsoftware.com%2Fsport%2Ftournament.aspx%3Fid%3D851E50AF-B825-47E6-A5D7-EC772DF381CF%26fbclid%3DIwAR06VS75U9CU0C2LDDEBZuVkopRSCJOOk5uEJU-iKrfJ8UFFKPfk_Y7z8SA&h=AT3ynPfUjgFezwvUNAC6XZpqtYo6BnXedvHkl1hz1lr7lHrgMoYGV4JJDXNiTg_6FReWoEkpe2HEedc8P0WoD83HUtTL8W1UEmPv4hc2lyHNTMgDWGlmiAMHmnjEzRgSneHu
până la data de 11 noiembrie 2018, ora 23:59. Cererile de înscriere care vor fi expediate după data de noiembrie 2018, ora 23.59, nu vor fi luate în considerare.

IV. Desfășurarea și condițiile de petrecere a turneului:
Sistemul de joc va fi minim 2 seturi din 3 pana la 21 de puncte Concursul se va desfăşura pe sistemul “Olimpic” .
Categoria se organizează numai în cazul când sunt cel puțin 4 participanți. În caz contrar categoriile se unesc.
Mingea oficială de joc este YONEX MAVIS 350 cu dungă verde şi este pusă la dispoziţie de către participanți. Mingea de pană are prioritate și poate fi utilizată numai dacă cel puțin unul/una intre jucători/echipe o pune la dispoziție pentru toată durata meciului și nu va fi schimbată cu plastic până la sfârșitul meciului.
La Campionatul R.M. obligatoriu va fi colectată taxa de membru al Federației de Badminton al Republicii Moldova(150 lei). La achitare, membrului Federației i se va va pune ștampila în "carnetul sportivului", unde vor fi indicate datele personale, avizul medicului, achitarea taxei și rezultatele competiționale. Sursele colectate vor fi direcționate spre achitarea taxei anuale a membrilor Federației Europene și Mondiale de badminton, pentru anul 2019.
Important!!!
Toți sportivii din Moldova trebuie sa fie legitimați la FBRM cu permisiunea medicală valabilă la data respectivă sau să prezinte o declarație pe propria răspundere privind starea lor de sănătate.

V. Condiţii de premiere:
- Câștigătorii de la fiecare categorie și disciplină vor primi trofee, iar sportivii de pe locurile I-III vor premiați cu medalii.
- Premierea debutanților la turneu (cei ce participă prima data).

VI. Organizatorii:
Campionatul Republicii Moldova la badminton este organizat de Federaţia de Badminton din Republica Moldova cu suportul:
 Ministerului Tineretului şi Sportului a Republicii Moldova;
 Parteneri;
Desfăşurarea nemijlocită a competiţiilor este în sarcina Colegiului Principal de Arbitri, aprobat de către Federaţia de Badminton din Republica Moldova.

VII. Condiţii de participare:
- Neprezentarea pe teren în termen de peste 5 minute după anunțarea jucătorului se va echivala cu înfrângerea acestuia/perechii cu scorul 0:21 / 0:21.
- Participanții turneului sunt admiși pe teren doar cu echipamentul și în vestimentația corespunzătoare acestui sport, fiind respectate cerințele funcționale și normele estetice.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?