Bucurie în Mișcare 2019

Imagini

Informații

Data: 8 Septembrie 2019, 11:00 - 22:00
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 069 813 019
Locul:Parcul "Dendrariu"

Descriere

Începe toamna într-un ritm activ!
Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine la cea de-a IV-a ediție.

Cea mai activă caravană de promovare a mișcării în comunitate și a unui mod sănătos de viață revine în Chișinău pentru cea de-a IV-a ediție. Programul se anunță a fi unul dinamic, cu multe jocuri, competiții, distracție și muzică bună!

De la mic la mare, toată lumea care iubește mișcarea este așteptată în data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe teritoriul Parcului Dendrariu - INTRARE LIBERĂ pentru vizitatorii parcului.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți. Pe lângă spațiile clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, masterclass-uri pentru copii, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica și un spațiu jocurilor pentru adulți, implicând astfel toți copii de la 4 la 99 de ani în cea mai bucuroasă caravană de promovare a mișcării în comunitate.

Seara va fi culminată de un concert de suflet, alături de Moldovan National Youth Orchestra, Adrian Ursu și alți interpreți îndrăgiți.

Despre ”Bucurie în Mișcare”
Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 - 2018 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implice pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?