Spectacolul "ConsoLAtorul de văduve"

6

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Martie 2018, 18:00 Duminică
Telefon Informații: 022 22-65-20
Evenimentele trecute
  • 11 Februarie 2018, 18:00 Duminică
  • 28 Ianuarie 2018, 18:00 Duminică
  • 16 Noiembrie 2017, 18:00 Joi

Descriere

Spectacolul "ConsoLAtorul de văduve" de Giuseppe Marotta şi Belisario Randone.

Teatrul Republican „Luceafărul” vă provoacă să priviţi lumea şi actorii ei prin prisma unei comedii spumoase, care ne va convinge o dată în plus că singura nobleţe a omului este cea a sentimentelor.

Acţiunea spectacolului se desfăşoară în însoritul Neapole, în casa unui burlac convins, Eduardo Palumbo, care consideră că adevărata lui vocaţie este să consoleze văduve – aparent o îndeletnicire reciproc avantajoasă. Însă din momentul în care îl veţi cunoaşte pe el şi pe credinciosul lui valet, confident şi complice, Gennaro, vă veţi lăsa prinşi în mrejele unui carusel de emoţii, sentimente şi senzaţii contradictorii.

Spectacolul este ca o tablă de şah, în dependenţă de circumstanţe, de jucător sau de mâna destinului, cu aceeaşi monedă poţi pierde, dar poţi câştiga, iar care cel care minţea fără scrupule ajunge să pretindă sinceritate de la cei din jur, cel care cerea îndurare – devine de neînduplecat, cel care iubea – înşală, cel care trăda – este trădat… cel care consolează – are nevoie de consolare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?