Spectacolul "Căldură în Noiembrie"

7

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Mai 2019, 18:30 Vineri
Preț: 80 - 650 lei
Telefon Informații: 022 233 833 / 079 233 833
Evenimentele trecute
  • 6 Aprilie 2019, 18:30 Sîmbătă
  • 3 Februarie 2019, 18:30 Duminică
  • 13 Ianuarie 2019, 18:30 Duminică

Descriere

CALDURA IN NOIEMBRIE - Premiera acestei luni, relateaza despre Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul sau de bastina, situat undeva pe litoralul Marii Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit,acum 40 de ani.

În taverna unde si-a petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii, el o întîlneste pe fosta lui iubită, Elena. Pentru a serba aceasta intilnire si a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta sa inchidă localul. Rămasi singuri, cei doi incep sa-si depene amintirile.

Aflam din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despartit, calvarul prin care a trecut Elena și pretul pe care l-a avut de platit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toata povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a mostenit acest local de la tatal sau, impreuna cu iubita sa, o Tanara energica si ambitioasa, care vrea cu tot dinadinsul sa emigreze impreuna ci alesul inimii in America. Doua cupluri, doua povesti. Aceleasi probleme, aceleasi intrebari...fara raspuns.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?