Masha și Ursul - Povestea unui detectiv adevarat

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Iunie 2019, 16:00 Duminică
Preț: 100 - 300 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 068 999 608 (L-V, 09:00 - 17:00)
Evenimentele trecute
  • 9 Iunie 2019, 11:00 Duminică

Descriere

Dragii noștri pici și a lor părinți, pe 9 iunie,la orele 11.00 sau orele 16.00 special de Ziua Internațională a Copiilor, vă așteptăm pe toți de la mic la mare la Chișinău la Palatul Național să aveți parte de cea mai frumoasă sărbătoare cu un spectacol live desprins din poveste „Masha și Ursul”.

Toate personajele animate vor prinde viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste frumoasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul!

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal.

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a prietenului ei - Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii. Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări, deci trebuie neapărat să fiți și voi, va fi foarte amuzant!

Spectacolul va fi prezentat la orele 11.00 și 16.00
Spectacolul va fi difuzat în limba rusă.
Copiii de la 4 ani achită biletul.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?