#FESTIS | FIGARO STYLE

Imagini

Informații

Data: 18 Octombrie 2021, 15:00 Luni
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: (022) 20 28 90 / 069416078

Descriere

#FESTIS

 Producție a Teatrului Muzical AMBASADORII, România, București.
 Sala Mare, Teatrul Dramatic Rus de Stat „Anton P. Cehov”, strada Vlaicu Pârcălab, 75.
 Link bilete: aici

FIGARO STYLE, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini, este cea mai recentă premieră a TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII. Regia spectacolului îi aparține lui Dan Tudor, iar scenografia este creația Vioricăi Petrovici. Adaptarea muzicală este semnată de Ovidiu Ciprian Teodorașco-Artamanov. La pian: Andrei Ștefan Racu.
Povestea îl readuce în lumina reflectoarelor pe Figaro, bărbierul plin de umor, iubit de un întreg oraș, care conferă farmec poveștii de dragoste dintre neliniștitul Conte Almaviva și încântătoarea Rosina. Fata este păzită cu străşnicie de tutorele ei, bătrânul și avarul doctor Bartolo, care intenţionează să o ia de soție doar pentru a intra în posesia averii sale. Dar Rosina îl iubeşte pe Almaviva, care îi cântă serenade sub fereastră. Speranţele celor doi îndrăgostiţi se află în mâinile iscusitului Figaro. Prin nenumărate tertipuri, acesta reușește să îi unească, asigurând un final fericit al poveștii.

 Durata spectacolului 60 min
 BILETELE pot fi rezervate/procurate  și la CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?