Mark Sixma @Trance Horizons:The Next Journey

1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2018, 22:00 Sîmbătă

Descriere

Sâmbătă, 24 februarie, în Atrium Concert Hall, vom porni împreună într-o călătorie în căutarea noilor orizonturi, la cel mai emoționant eveniment din țară, Trance Horizons! Cu toții am așteptat acest moment, și iată că, în sfârșit, suntem pregătiți să anunțăm următoarea ediție, în ultima lună de iarnă, ascultând muzica îndrăgită, împreună cu cei mai buni DJ din Europa și Moldova, în cel mai potrivit loc, cu sunet excelent. Vă invităm să simțim împreună o armonie comună, să ne cufundăm în transă și să simțim acea vibrație ce provoacă fiori pe sub piele. Trance Horizons revine cu headliner-ul evenimentului, un DJ tânăr și de succes, Mark Sixma. 

Despre artiști:

Mark Sixma

  • Mark Sixma vine pentru prima dată în Moldova! Numele său vorbește de la sine. Mark Sixma este DJ-ul și producătorul care a devenit renumit într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită sunetului său energic și recognoscibil. Acesta este favoritul lui Armin van Buuren, membru al label-ului Armada, invitatul unor astfel de evenimente, precum Tomorrowland și Ultra Music Festival. Piesele lui Mark întotdeauna ocupă primele locuri din cele mai populare topuri de muzică Trance. În anul 2013, împreună cu W&W, Sixma a lansat single-ul „Requiem” la label-ul Mainstage Music, acesta ocupând pentru mult timp poziția „Cea mai bună piesă Trance” în topul Beatport. De asemenea, el a creat și remix-ul la piesa „Adagio For Strings”, proces în care s-au implicat și alți DJ, precum Markus Schulz, Andrew Rayel și Cosmic Gate. În anul 2015, Mark ocupa deja locul 43 în prestigiosul top DJ Mag TOP 100. 

Matt Bukovski

  • Și asta nu e tot. Un alt invitat al evenimentului nostru este starul polonez al Uplifting Trance-ului, Matt Bukovski. Simfoniile sale epice cu partituri instrumentale reprezintă cartea de vizită a lui Bukovski, care, la fel, se va afla pentru prima dată în Moldova. Piesele și mash-up-urile sale incredibile au răsunat la fiecare show Armin Only, ceea ce vorbește în mod cert despre calitatea superioară a muzicii sale. Matt a fost numit de mulți și cel mai zâmbitor DJ din lume. Nu știți din ce cauză? Veți vedea...

Antony Waldhorn

  • Antony Waldhorn este artistul label-ului Armada Music, care poartă muzica departe de hotarele țării noastre. Sprijinul continuu de care are parte din partea DJ-ilor de top spune multe despre calitatea muzicii sale. Break-urile simfonice și drop-urile epice reprezintă cartea de vizită a lui Antony Waldhorn. 

WAYR

  • WAYR este generatorul de idei al echipei Sounday Events. El este un Dj și muzician din Moldova, ale cărui seturi au sunat aproape la toate evenimentele Trance din ultii ani și care au câștigat o popularitate extraordinară. 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?