Jay-Jay Johanson - CULTure of Personality

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Decembrie 2017, 21:00 Vineri
Telefon Informații: 060 706 070
Locul:Teatrum

Descriere

Există hituri pentru un sezon și există piese nemuritoare. Astfel și cu personalitățile: personajul legendar inspiră ani la rînd și creativitatea lui este atemporală.
Jay-Jay Johanson, un blond scandinav, estet și decadent - muzician suedez, muzica căruia reprezintă Suedia la un nivel cu Roxette și The Knife. Deja de 20 de ani crează albume în stilurile trip-hop, synth-pop, electroclash și downtempo.
Ritmurile grele și experimentale ale pieselor sale sunt combinate cu voci sentimentale, creând un sunet eclecrtic. Fascinat odată de trupa trip-hop Portishead, Johansson creează unele dintre cele mai bune realizări electrice ale secolului trecut: albumele “Whisky”, “Tattoo”, “Poison”. Europa nu a mai auzit o regândire atât de îndrăzneață a muzicii electronice.
Muzicianul are 12 albume cunoscute în întreaga lume. Muzica lui este însoțită la fashion-show Cartier, Lanvin și Gauthier. Artistul susține concerte în cluburi din întreaga lume, organizând dar și spectacole de cameră, unde mereu este aplaudat în picioare.
Este o persoană cu adevărat cult, iar deja la 22.12.17 în Teatrum va avea loc spectacolul legendarului JJ Johanson.

Istoria fiecărei persoane legendare își are originea. Duetul din Moldova K.O.B este deja bine cunoscut datorită proiectelor anterioare. Elena Karafizi și Andy Oncha vor cînta la ultimul party din CULT season 3. Vor interpeta propriile cântece, care mâine, probabil, vor fi auzite la radio.

Închiderea sezonului CULT va fi un sfârșit muzical excelent al anului, iar noi vom reveni cu siguranță în anul viitor cu noi surprize și cea mai bună muzică.

Intrare:
Vă așteptăm pe 12/22/17 la Teatrum, ora 21.00 la CULTure of Personality (FC/DC). Rezervă-ți din timp o masă, pentru a fi cu siguranță la party. De asemenea, există invitații speciale care îți vor permite să te bucuri de un cocktail delicios de la barmani profesioniști. Invitațiile pot fi obținute de la membrii echipei CULT.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?