Viața secretă a lui Walter Mitty

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 21 Iulie 2020, 21:00 Marți
Preț: 75 lei
Telefon Informații: 060 532 554
Locul:Parcul "Valea Trandafirilor"

Descriere

Nimeni nu cunoaște cu adevărat puterea viselor interioare, din capul nostru... până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente povești fantastice din toate timpurile - povestea naturii irezistibile a visului: VIAȚA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini și jumătate, din anul 1939, și a deschis-o într-o comedie a secolului 21 despre un bărbat care descoperă că viața sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească.

Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanță mentală de la viața sa fără sare și piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune și învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty și colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-și pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale - începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Lui Stiller, VIAȚA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY i-a oferit o șansă rară de a aborda o poveste americană importantă într-o manieră plină de prospețime, pentru noile vremuri. În timpul liceului a luat primul contact cu povestea lui Thurber - o poveste care, imediat ce a fost publicată în The New Yorker, a avut un impact disproporțional cu lungimea sa. A inspirat o comedie cinematografică a anilor ’40, numeroase spectacole teatrale și a introdus sintagma „e un Walter Mitty” în limbaj, cu referire la oricine care mai mult visează cu ochii deschiși decât trăiește real.

Acum, Stiller a profitat de șansa de a transforma personajul permanent escapist al lui Thurber într-unul de complexitate majoră în angrenajul nostru social, reducând și remodelând timpurile - și de a împinge povestea mai mult, din punct de vedere comic, dramatic și cinematic, folosind spectacolul vizual al cinematografiei moderne.

„Îmi place că această poveste nu poate fi clasificată,” spune Stiller. „Are comedie, are dramă, este o poveste de aventuri, e reală și hiper reală, într-un mod fantastic. Și totuși, în centrul întregii povești se află un personaj în care, în opinia mea, se poate regăsi oricine - cineva care pare să treacă prin mecanismul vieții moderne, dar trăiește o viață cu totul diferită în capul său. Pentru mine, acesta întruchipează toate lucrurile pe care ni le imaginăm despre noi înșine și lume, dar pe care nu le spunem niciodată.”

Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

 
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?