Expoziţia Brazilor de Crăciun

4

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Noiembrie - 10 Decembrie 2015

Descriere

Anul acesta Balul Brazilor de Crăciun a ajuns la ediția V, vă aduce pentru 3 săptămâni puțină magie creativă în Chiținău. Studenții de la arte s-au pus pe treabă și zumzăie de-asupra brazilor lor.

Peste 80 de concurenți o să-și prezinte brazii la Balul Brazilor de Crăciun. Cîți dintre ei cu adevărat vor realiza un brad frumos, inedit, de poveste, unul magic, unul pe care să vrei să-l iei acasă? Asta o vom afla pe 20 noiembrie, când se lansează Expoziția Brazilor de Crăciun.

Pe 11 decembrie va avea loc Balul Brazilor de Crăciun, o licitație în care veți putea cumpăra un brad inedit și respectiv susține atât autorul lui cât și proiectul Arterapia inițiat de K Lumea. Tot la Balul Brazilor vă vom prezenta primele rezultate ale Arterapiei de la Spitalul Nr 1 pentru copii din Chișinău. Așa că, grăbiți-vă să vă cumpărați un bilet un bilet, îmbrăcați-vă elegant și veniți alături de noi să punem umărul la susținerea tinerilor talentați din Moldova.

Se vor pune în vânzare un număr limitat, de doar 100 de bilete, la Balul Brazilor de Crăciun din 11 decembrie. Biletele se vor vinde doar la Magazinul de produse electronice Upgrade (Str. Ismail 9).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?