DAS Interior SHOW 2017

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 11 - 14 Octombrie 2017
Preţ: Intrare liberă
Locul:Moldexpo

Descriere

Casa de Editura «DESIGN ARHITECTURĂ ȘI STIL» și compania POLIPROJECT EXHIBITIONS invită cele mai renumite saloane de mobilă și design interior să participe la expoziția DAS INTERIOR SHOW, care se desfășoară anual în luna octombrie, la “Moldexpo”. 

Nivelul înalt de organizare a expozițiilor precedente DAS INTERIOR SHOW, interesul profesioniștilor în arhitectură și design, numărul mare de vizitatori, rezonanța în mass-media – toți acești factori fac posibilă încrederea în corectitudinea alegerii tematicii și a formatului evenimentului. În plus, stilul irepetabil, frumusețea și exclusivitatea expozițiilor marca DAS stimulează interesul pentru dezvoltarea în continuare a proiectului!

În cadrul expoziției are loc tradiționalul concurs “Cel mai bun design al standului DAS INTERIOR SHOW”, designul standurilor fiind executat de designeri sau arhitecți din Republica Moldova.

Stilul FUSION este considerat un adevărat rebel în designul de interior. El combină armonios ceea ce la prima vedere pare a fi incompatibil. Apărut în anii ’80 ai secolului trecut, stilul Fusion a devenit rapid extrem de popular.

Am optat pentru stilul Fusion deoarece, în opinia noastră, acesta oferă o posibilitate certă de exprimare a simțului estetic al designerilor. În fusion, granița dintre stil și kitsch este foarte fină, acest echilibru fiind important la realizarea atât a interiorului, cât și a standurilor.

FUSION STYLE definește tema expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017.
Locația și data desfășurării: CIE MOLDEXPO, pavilionul II, 11-14 octombrie 2017.
Organizatori: Casa editorială DAS și PPE.
Concept design: ARCHiTYPE GROUP.
Numărul participanților: 32 de companii.

Sistem de votare: juriul care va desemna „designul celui mai reușit stand” va fi compus din toți arhitecții și designerii DAS CLUB. Organizatorii susțin ca învingător va fi participantul a cărui lucrare va fi evaluată și apreciată de comunitatea profesională și de colegi.
Premiul pentru „cel mai bun design al standului” – publicarea designerului învingător pe coperta revistei DAS Interiors&Architecture.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?