O Haină Pentru Un Boschetar

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 1 - 14 Martie 2018
Preţ: Intrare liberă
Telefon Informaţii: 079 341 211

Descriere

"O haină pentru un boschetar” – o campania de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amaru. Astfel, odată cu temperaturile care au coborât , „Departamentul Social Cultura și Sport ”, în colaborare cu "Liga Tineretului din Moldova " pentru a VI-a oară a dat start unei campaniei de binefacere, dedicată oamenilor străzii.

Nevoia lor cea mai acută, dincolo de cele materiale, e să primească o mângâiere. Toți cei care au haine aruncate undeva în garderobă sau nu le mai poartă , sunt îndemnați să le ofere unui om care nu are nici o pereche de ciorapi pe acest timp friguros. Ne propunem să colectăm alimente (semifabricate, biscuiți, zahăr, ceai, cafea, ...), haine și încălțăminte călduroasă, produse de igienă, pe care apoi să le donăm boschetarilor, oamenilor mai triști ca noi, oamenilor cu diferite istorii de viață, uitați și neglijați de societate.

Donațiile le vom colecta în perioada 1 martie-14 martie , Toți doritorii de a aduce un zâmbet pe un chip trist, pot distribui acest mesaj mai departe. Pentru detalii ne puteti gasi la numărul de telefon 079341211 Anna-Maria

Locația : ASEM, bloc C, sala 508. Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?