Design Thinking: Re-design the wearable mask

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 - 19 Iulie 2020
Preț: Înregistrare
Locul:Tekwill

Descriere

Astăzi, trăim într-o lume care ne-a schimbat deprinderile și modul de viață. Oriunde mergem, dezinfectăm mâinile și purtăm mască, care nu este foarte confortabilă și greu de utilizat o perioadă mai îndelungată, iar ca rezultat, mulți dintre noi nu o folosesc corect și riscul contaminări crește. Prin urmare, credem că există loc pentru îmbunătățiri și soluții mai practice.
În perioada 18-19 iulie, invităm fashion designeri, ingineri, dezvoltatori de produse și alte persoane interesate la un sprint de 2 zile, unde vom crea noi tipuri de măști atât practice și sigure cât și atrăgătoare. Vom lucra după etapele procesului de design thinking.
Procesul de design thinking reprezintă o metodă flexibilă și iterativă de soluționare a diferitor probleme. Este utilizat în designul de produse și servicii, definirea modelelor de business, strategii, aplicabil în orice industrie.
Toți participanții vor fi împărțiți în echipe. Workshop-ul va avea loc la Tekwill, str. Studenților 9/11.
Echipa XY va asigura alimentația participanților pe durata sprintului și va oferi la la îndemână ustensile, măști și alte materiale necesare pentru etapa de prototipare.
Participarea este gratuită, în baza formularului de înregistrare: https://bit.ly/2UNJiqV

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?