Caravana Învățământului Dual ediția a II-a

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Iulie 2020, 14:00 Joi
Preț: Online

Descriere

Urmărește online cea de-a II-a ediție a Caravanei Învățământului Dual dedicată sectorului vitivinicol, unul dintre cele mai importante din Moldova. Domeniul vitivinicol formează 3% din PIB-ul total al țării, iar anual se produc 14,6 milioane de decalitri de vin. Această ramură reprezintă 7% din totalul exporturilor.
Specialiștii din domeniu studiază cu atenție cultura viței de vie și tehnologiile moderne de prelucrare a strugurilor, totodată, descoperă metodele avansate de valorificare a producției horti-vinicole.
Dacă ești absolvent și încă nu te-ai decis ce meserie de viitor să alegi? Îți este interesant ce se petrece după culisele unei vinării? Noi îți venim în întâmpinare.
16 iulie, începând cu ora 14.00 vom fi în direct de la Château Purcari, recunoscut în toată lumea pentru vinurile sale super-premium, care au adunat peste 200 de distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale.
Grăbește-te să participi la eveniment, etichetează prietenii și colegii cărora le-ar fi interesant să cunoască mai multe secrete despre acest domeniu.
Atmosfera va fi asigurată de invitați speciali - fondatorul și Directorul General al vinăriei Purcari dl. Victor Bostan. De asemenea, vor fi istorii de succes ale elevilor care au ales această meserie frumoasă, experimente interesante cu vinurile și informație utilă de la un sommelier profesionist. Surpriza evenimentului va fi Tombola cu premii faine pentru urmăritorii de pe facebook.
Conectează-te și adresează întrebări în comentarii despre domeniul vitivinicol și Vinăria Purcari. Va fi interesant!
Caravana Învățământului Dual face parte din campania de promovare a Învățământului Dual „Înveți, Muncești, Câștigi!”.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?