HR-interviuri ca lumea

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 - 19 Aprilie 2020
Preț: 35 - 50 €
Telefon Informații: 068 999 608 (L-V, 09:00 - 17:00)
Evenimentele trecute
  • 7 Noiembrie 2019, 16:00 Joi

Descriere

Pe data de 9 aprilie desfășurăm express-practicum-ul despre cum luăm interviuri de la candidații la ofertele de lucru. Tema acestuia este "HR-interviuri ca lumea".
A venit un nou candidat. Ce veți face cu el la interviu?

Îi puteți oferi un test cu durata de 3 ore ca să stea și să rezolve și să nu vă deranjeze. Puteți găsi întrebări provocătoare în Internet. Puteți sta de vorbă pur și simplu. Dar oare vă va ajuta cumva asta să găsiți cadidatul cu adevărat bun? Puțin probabil.
La practicum vom discuta despre cum e corect să desfășurați un interviu și să identificați obiectiv candidații care se potrivesc pentru poziția deschisă sau pe cei, care nu au nici o șansă.

În timpul practicumului:
↗ Veți elabora algoritmul desfășurării interviului pentru una dintre pozițiile pe care le aveți: cu întrebări și template-uri speciale pentru compania Dvs.
↗ Veți practica algoritmul elaborat: veți primi feedback de la "candidați" și trainer despre eficacitatea întrebărilor propuse.
↗ Veți elabora lista de întrebări care vă vor ajuta să stabiliți candidații nepotriviți în 15 minute de la începutul interviului.
↗ Veți învăța să analizați informația acumulată în timpul interviului și să identificați factorii motivatori, părțile slabe ale candidatului și competențele necesare pentru poziția deschisă.

Detalii și formularul de înregistrare găsiți pe pagina interview.sbc.md

Curs Online.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?