DARA

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Martie 2018, 18:00 Vineri
Preț: 150 / 200 lei
Telefon Informații: 022 233 833 / 079 233 833

Descriere

DARA va susține un concert solo în Chișinău.

Evenimentul va avea loc pe 30 martie, la ora 19:00, pe scena Teatrului Eugene Ionesco.

Va fi un live deosebit de restul prestațiilor scenice cu care ne-a obișnuit, până nu demult, interpreta. Din acest motiv, vine și genericul show-ului - ”Un concert nebun ca mine”.
Este prima prestație solo, cu un play list intergral - DARA, dar vor fi neapărat și surprize și featuri. Anul trecut DARA a fost semnată de Casa Global Records, din București, făcând echipă cu INNA, Antonia, The Motans și Carla’s Dreams.

Publicul din Chișinău o cunoaște atât după piesele sale de debut ”Open yor eyes”, ”Acasă”, fiind producții YouBesc, cât și datorită succesului piesei ”Fie ce-o fi”.

Mai nou, DARA a înregistrat, pe canalul său de YouTube, mai multe piese live session, în variantă video împreună cu o trupă de instrumentiști. Aceste piese au captat foarte rapid interesul publicului pe online, iar track-ul ”Nebună” este unul dintre cele mai distribuite piese, pe rețelele sociale din Moldova. Decizia de organizare a unui concert solo a fost luată de organizator, anume din aceste motive, dar și datorită solicitărilor fanilor DARA, venite pe mesageria privată.

Biletele se vând la casele teatrului: 022 233 833 / 079 233 833

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?