byron (RO) | Dim The Light | Live

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2021, 19:00 Vineri
Preț: 200 lei
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:byron (RO) | Dim The Light | Live
Începutul evenimentului:24 Septembrie 2021, 19:00

Descriere

Pe 24 septembrie ne vedem cu byron în Artcor, la un brunch alternativ copios!
Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda - România (la 100 de metri adâncime) - pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.
 
 Duminică | 24 septembrie | Greet: 19:00
 Strada 31 August 1989, nr. 137
 Bilet de intrare: 200 de lei
 
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live.
Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.
Primul single lansat în 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care se regăsesc pe noul album de studio byron, compus în totalitate în limba română și lansat în noiembrie 2019. „Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?